• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Kolken ledigen & reinigen

Periodiek onderhoud voor het behoud van een goede staat
Het is een goed idee om rioolputten, straatkolken en trottoirkolken periodiek te laten ledigen en reinigen. Hetzelfde geldt voor zandvangers, gemalen en pompputten. Zo waarborgt u de goede staat en voorkomt u dat ze verstopt raken of overstromen.

Kolken periodiek reinigen
U kunt Van der Velden Rioleringsbeheer inschakelen om rioolputten, straatkolken en trottoirkolken jaarlijks/periodiek te laten reinigen. Wij nemen het volledige onderhoud voor onze rekening. Daarnaast beoordelen we de gereinigde kolken visueel en leggen we de geconstateerde gebreken vast op een gebrekenstaat eventueel gekoppeld aan de bijbehorende coördinaten. Deze staat dragen we aan u over. Van der Velden reinigt met behulp van kolkenzuigers en vacuümwagens. Sommige straatkolken kan de kolkenzuiger niet leegzuigen. Deze kolken legen we handmatig.

De werkzaamheden worden uitgevoerd middels één van onze kolkenzuigers of vacuümwagen bediend door vakbekwaam, gecertificeerd personeel.

Veegwerk
Ook het machinaal vegen van de straten en/of parkeerterreinen kan verzorgd worden door Van der Velden Rioleringsbeheer. Vraag hiernaar bij de vestiging in uw regio.

GPS inmeten
Optioneel is het digitaal inmeten van de GPS-coördinaten van de kolk. Dit houdt in dat we tijdens het reinigen de GPS-coördinaten van elke kolk vastleggen en deze aan u rapporteren.

Op deze dienst is de volgende norm van toepassing:

Naast kolken ledigen en reinigen kunnen wij ook rioleringen voor u reinigen en inspecteren

Offerte aanvragen
Wilt u kolken laten ledigen en reinigen door Van der Velden Rioleringsbeheer? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

  • Integraal werken met de gemeente Rijnwaarden

    Lees meer