• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Dakgoten reinigen

Inleiding

Van der Velden Rioleringsbeheer is de specialist in het reinigen van een dakgoot voor een optimale waterafvoer. Een dakgoot is een belangrijke schakel in een rioleringsstelsel. Dit betekent ook dat deze goed en op tijd onderhouden en gereinigd dient te worden. Op deze manier voorkomt u dat de goot en de riolering overmatig vervuild raakt en op den duur verstopt raakt. Wij raden u aan om ook voor dakgoten preventief onderhoud te laten plegen. Van der Velden Rioleringsbeheer is hierin uw ideale partner. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en u kunt ons overal in Nederland inschakelen door onze landelijke dekking. 

Van der Velden Rioleringsbeheer is actief in heel Nederland. Met 13 vestigingen door het land kunnen wij snel schakelen om een dakgoot te reinigen, van Heerlen en Nijmegen tot aan Groningen, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht en Venlo voor een optimale waterafvoer. Via dakgoten zullen enorme hoeveelheden regenwater op een adequate manier afgevoerd moeten worden. Behalve het reinigen van een dakgoot, kunnen we ook het onderhoud van de dakgoten op ons nemen. Is uw dakgoot verstopt? Dan kunt u ons in geval van spoed 24/7 inschakelen om de betreffende dakgoten te reinigen. Is het geen spoed? Dan doen wij u altijd een passend voorstel.

Advies of hulp nodig? Vind een vestiging bij u in de buurt en neem direct contact op.

Dakgoten preventief reinigen voor een optimale waterafvoer

Dakgoten vormen een belangrijke schakel in een rioleringsstelsel. Enorme hoeveelheden regenwater dienen immers op een adequate wijze afgevoerd te worden. Door dakgoten op tijd te laten reinigen, voorkomt u dat de goot én de aangesloten riolering overmatig vervuild en verstopt raakt. Dus ook voor dakgoten geldt dat preventief onderhoud noodzakelijk is.

Een dakgoot reinigen van Amsterdam tot aan Groningen en Eindhoven

Van der Velden Rioleringsbeheer is gespecialiseerd in het reinigen van een dakgoot in heel Nederland, van Amsterdam, Almelo en Bergen op Zoom tot aan Eindhoven, Groningen en Den Bosch. Het reinigen van een dakgoot op locatie omvat diverse werkzaamheden. Na het reinigen van de dakgoten in Den Bosch, Eindhoven of Groningen, ruimen we uiteraard alles weer op. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over een rommel achteraf. Vooraf stellen we alle bewoners in het pand in bijvoorbeeld Amsterdam, Almelo of Bergen op Zoom op de hoogte van de plannen om de dakgoten te reinigen.

Dakgoot reinigen met de benodigde apparatuur

Voordat we beginnen met het reinigen van de dakgoot, stellen we het benodigde klimmateriaal op. Wij zorgen vervolgens dat we de juiste apparatuur gebruiken. Door alles vooraf in kaart te brengen, kunnen we de dakgoot snel en adequaat reinigen van Heerlen tot aan Nijmegen en Groningen. Wanneer er vuil opgenomen is, nemen we dat in en voeren we het af. Na afloop van het reinigen van de dakgoot in Nijmegen of Heerlen, stellen we een gebrekenrapportage samen. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste service en weet u precies waar u aan toe bent met de hulp van Van der Velden Rioleringsbeheer. Blijkt dat er een reparatie of onderhoudsbeurt nodig is, dan stellen we u hiervan op de hoogte met een prijsindicatie.

Onderhoud aan de dakgoten

Als uit de gebrekenrapportage blijkt dat onderhoud of reparatie aan de dakgoten in bijvoorbeeld Rotterdam, noodzakelijk is, dan zullen we u hier een duidelijk beeld over geven. We voorzien u van een kostenplaatje en voorzien u van deskundig advies op maat. Het kan namelijk zo zijn dat de dakgoot is gaan scheuren of naar beneden komt doordat er een enorme kracht door het water op de dakgoot staat. Degelijk onderhoud aan dakgoten in panden in Rotterdam, Utrecht, Venlo of verder, bevordert een optimale waterafvoer.

Een optimale waterafvoer door het reinigen van dakgoten

Om een optimale waterafvoer van de dakgoot te garanderen, kunnen wij in panden in Utrecht, Venlo, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Heerlen, Nijmegen, Almelo, Bergen op Zoom en door de rest van Nederland, de dakgoten onderhouden, schoonmaken of grondig reinigen. Dit bespaart u ook een hoop zorgen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Wilt u ook een optimale waterafvoer van de dakgoot en woont u in Venlo, Utrecht of elders in het land? Vraag dan snel een offerte op maat aan en schakel onze hulp in! Ook voor onderhoud, inspectie en renovatie van rioleringen bent u bij ons aan het juiste adres!

Het reinigen van een dakgoot omvat de volgende werkzaamheden:

  • Voorafgaand aan het reinigen berichten we de bewoners. Dit gebeurt in samenwerking met de opdrachtgever. Bewoners ontvangen een meldingskaart van de uit te voeren werkzaamheden;
  • We stellen het benodigde klimmateriaal op; We reinigen de dakgoten met de daarvoor benodigde apparatuur;
  • Het opgenomen vuil nemen we in en voeren we af;
  • We ruimen alles op en leveren het bezemschoon op;
  • We stellen een gebrekenrapportage voor u samen.

 Naast dakgoten reinigen kunnen wij ook rioleringen voor u inspecteren en renoveren.

Wat kost het reinigen van uw dakgoot?

Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan voor het reinigen van uw dakgoot.

 Klik op de onderstaande foto voor een diapresentatie.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases