• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Specialismen

Als integraal rioleringsbeheerder kent Van der Velden Rioleringsbeheer ook specialismen. Wij onderscheiden ons daadwerkelijk op onder meer het gebied van ontstoppingen, rioolinspecties, stankdetectie, reparaties en renovaties. Maar ook als u als bedrijf verbouwt en uitbreidt kunt u gebruik maken van onze brede en vaak (zelfs letterlijk) diepgaande kennis van rioleringsbeheer.

Rioleringen ontstoppen

Jaarlijks verhelpen wij meer dan meer dan 100.000 rioolcalamiteiten. Een verstopping of storing komt altijd onverwacht en altijd ongelegen. Daarom heeft Van der Velden Rioleringsbeheer 24/7 en 365 dagen per jaar bij u in de regiostoringsunits paraat staan en daardoor is onze responstijd zeer kort. Deze direct inzetbare units beschikken over alle apparatuur om problemen te detecteren en op te lossen.

Rioleringen reinigen

Rioolstelsels voeren vervuiling af, maar vervuilen ook. Zo groeit de kans op verstoppingen. Van der Velden Rioleringsbeheer voorkomt problemen en overlast binnen uw bedrijf door regelmatig de werking te controleren en preventief te reinigen.

Rioleringen inspecteren

Inspectie geeft inzicht in de kwaliteit van het rioolstelsel. Van der Velden Rioleringsbeheer maakt daarbij gebruik van digitale opnameapparatuur. Alle bevindingen leggen we vast in inspectierapporten, en waar nodig vullen we die aan met een beheeradvies of concreet maatregelenplan.

Stank detecteren

Vaak is de stank alweer verdwenen als Van der Velden Rioleringsbeheer ter plekke is. We maken dan gebruik van neveldetectie. Verdachte rioolleidingen worden afgesloten, waarna nevel in het systeem wordt gebracht om het lek snel te lokaliseren.

Reparatie en renovatie

Rioolstelsels & leidingen zijn doorgaans moeilijk te bereiken. Reparaties betekenden in het verleden dan ook steevast graaf-, hak-, en/of breekwerk met de bijbehorende herstelwerkzaamheden. Van der Velden Rioleringsbeheer kan met een zeer innovatieve productlijn S4reno® een groot deel van de reparaties uitvoeren in een kortere tijd zonder deze nadelige effecten. Dat betekent minimale overlast voor de gebruikers van het onroerend goed. Ook als er asbest in het spel is kunnen wij renoveren. Onze medewerkers stemmen de werkzaamheden af met de gebruikers en zorgen er bovendien voor dat de werkplek schoon wordt opgeleverd.

Repareren en vernieuwen

Verbouwingen en uitbreidingen vragen ook aanpassingen van het rioolstelsel. Van der Velden Rioleringsbeheer voert deze projecten uit op basis van bestekken en heeft ervaring in de verwerking van alle voorkomende materialen, waarbij u mag denken aan onder meer PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x.

Vet- en olieafscheidingsinstallaties

Een aparte activiteit van Van der Velden Rioleringsbeheer is het plaatsen, onderhouden en reinigingen van afscheidingsinstallaties. Uiteraard gebeurd het onderhoud volgens strenge milieuregels. Voor garagebedrijven, pompstations en werkplaatsen onderhouden we olie-afscheidingsinstallaties, en voor de horeca vet-afscheidingsinstallaties.

Voor de afvoer en verwerking van het afval beschikken wij over eigen duurzame afvalrecyclingcentrales. Van der Velden verwerkt de restproducten niet alleen fysiek, maar ook administratief conform de milieuwetgeving.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug