• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Breed werkterrein, brede expertise

Van der Velden Rioleringsbeheer beschikt over de expertise, de mankracht en het eigen materieel om elk rioolstelsel te beheren. Dat voorkomt problemen. Als er onverhoopt toch nog problemen ontstaan, dan kunnen wij dankzij onze landelijke dekking en met een korte responstijd erger voorkomen.

Of u in een farmaceutische omgeving onderneemt met complexe regelgeving rondom veiligheid, of u wilt een vetafscheider geïnstalleerd en beheerd hebben, Van der Velden is u graag van dienst. Al sinds 1965 bewijst Van der Velden dat het bedrijven als dat van u volledig kan ontzorgen.

U krijgt weer grip op uw riool

Van der Velden Rioleringsbeheer biedt een breed en gespecialiseerd dienstenpakket aan. We blinken uit in digitaal rioleringsbeheer, rioolinspecties, innovatieve reparatie- en renovatieoplossingen. Dat doen we met moderne materialen en geavanceerde reinigingsunits. Daarmee zetten we de trend in de markt. Zo biedt Van der Velden een uiterst compleet aanbod dat nauw aansluit op de vraag van het bedrijfsleven. U kiest met Van der Velden voor duurzaamheid, professionaliteit, kostenbeheersing en rendement op lange termijn. U krijgt weer grip op uw riolering!

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug