• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt!

Van der Velden neemt riool-bedrijfsactiviteiten BEMO Dirkshorn over

V.l.n.r. het echtpaar Mol van BEMO en Jeroen van der Velden Jonkers
BOXTEL/DIRKSHORN - Recentelijk heeft Van der Velden Rioleringsbeheer in goed overleg met de heer en mevrouw Mol, eigenaren van BEMO Riool en Hogedrukreiniging BV uit Dirkshorn, alle rioolgerelateerde bedrijfsactiviteiten per direct overgenomen. BEMO is al meer dan 30 jaar actief en heeft in de regio Noord-Holland een uitstekende naam opgebouwd als rioolreinigingsbedrijf voor overheden, bedrijfsleven, horecabedrijven, garages en particulieren.

De heer en mevrouw Mol zijn zeer gelukkig met deze overname omdat daarmee de afspraken met de klanten van BEMO kunnen worden nagekomen. Mevrouw Mol: ''Ik vind Van der Velden Rioleringsbeheer de beste partner om het bedrijf, dat we in meer dan 30 jaar hebben opgebouwd, nu voort te zetten. Van der Velden beschikt over het modernste materieel van het land en biedt een zeer breed dienstenpakket aan, dat naadloos aansluit bij de wensen van onze klanten. Verder beschikt Van der Velden over eigen duurzame afvalverwerkingsinstallaties en bieden ze een totaalpakket van innovatieve renovatieoplossingen waarmee ook onze klanten in de toekomst voordeel kunnen behalen. Het is voor ons een fantastische combinatie die onze relaties veel vertrouwen zal geven!''

Jeroen van der Velden Jonkers, Algemeen Directeur Van der Velden Rioleringsbeheer: ‘’Ik ben blij met deze overname omdat de activiteiten van BEMO perfect aansluiten bij die van Van der Velden. Ik zie deze combinatie als een krachtige bundeling waarvan vooral de afnemers profijt zullen hebben.”

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug